In cele mai multe cazuri diversitatea este un lucru bun.. dar .. mai poate fi considerata astfel in momentul in care te gasesti in supermarket .. in fata unui raft imens cu diferite marci ale aceluiasi produs?.. Adica.. Daca la inceput treceai si fara sa te uiti la tot .. puneai in carucior ceea ce credeai tu ca e bun .. in cele din urma ajungi la un moment in care chiar stai sa te gandesti.. Si te trezesti in fata unui Mega-Raft.. plin ochi cu tot felu` de marci care vand acelasi produs.. si culmea.. rar gasesti ceva de calitate .. de cele mai multe ori ai de ales intre firma [sa zicem pentru inghetata :))] "Gerila" si " Pinguinu` Furios" :| .. I mean.. c`mon :| .. WTF ?!.. Daca puneau si ei ceva Cu adevarat bun.. ex. "Delta" sau aletele.. mai ziceam si eu.. dar asa? ..
Si cum ziceam .. te afli in fata unui raft cu 298474398432 firme care vand acelasi tip de produs .. si nu stii ce sa alegi.. si din urma te ajung si ceilalti membrii ai familiei .. si incepe un adevarat calvar :|.. si nu mai stii ce sa faci.. si te enervezi si iei ce`ti vine mai usor.. si pleci.. si cand ajungi acasa.. SURPRIZE SURPRIZE ! :x .. nu e bun de nimic :-L..

Romania & Diversitatea :)) .. Inca un moment penibil pentru romani [in care se vede superficialitatea] acest termen incluzand numai partea cantitativa.. nu si cea calitativa :(

[to be continued.. :)) ]