[Asta`i mama tuturora =)))]

Dosarul in care Dumnezeu a fost dat in judecata de un detinut din penitenciarul de la Timisoara a fost clasat de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, deoarece nu a fost gasita adresa Creatorului.
Potrivit rechizitoriului, detinutul Pavel Mircea (40 de ani), care ispaseste o pedeapsa de 20 de ani de detentie pentru omor, l-a chemat in 2005 in instanta pe Dumnezeu, motivand ca, in pofida "contractului" incheiat la Botez, prin care Divinitatea trebuia sa-l apere de toate cele rele, Dumnezeu nu s-a tinut de cuvant si l-a lasat prada in calea Satanei, care l-ar fi impins la omor.
Detinutul Pavel Mircea s-a constituit si parte vatamata, acuzandu-l pe Dumnezeu de luare de mita si inselaciune si cerandu-i sa-i inapoieze toti banii pe care i-a cheltuit pe lumanari si slujbe platite la preoti, care nu au avut nici un efect.
Solutia pusa de anchetatori pe plangerea detinutului a fost aceea de neincepere a urmaririi penale sub motivatia ca Dumnezeu nu este o persoana reala si nu are domiciliu.